Butt glad for Scholes-samarbejde

Nicky Butt er glad for at have Scholes ved sin side, og påpeger vigtigheden af at have Scholes i klubben.

Det var lidt en overraskelse, at Paul Scholes i tirsdags var at finde på trænerbænken ved siden af Nicky Butt, da Uniteds u19-mandskab åbnede UEFA Youth League hjemme mod Leverkusen.

Scholes havde efter sidste sæson meddelt, at han ville have noget tid til ferie og bruge mere tid med familien, inden han var klar til en rolle i klubben. Nu ser det ud til at Scholes er klar til at hjælpe til i United, selv om hans rolle endnu ikke er helt bestemt.

– Scholes har haft sin ferie og nydt tiden med familien. Han er færdig med fodbold, men det er vigtigt at beholde en som Scholes i klubben. Uanset hvilken rolle det så måtte være. Om det så er som træner med min årgang, hos Warren Joyce og u21, eller om det er u18 med Paul McGuinness, om det er som talentspejder eller på den kommercielle del af det, siger Nicky Butt.

I følge Nicky Butt, så ved Scholes endnu ikke hvad han gerne vil. Men den elegante midtbanespiller med mere end 700 kampe for United, vil være vigtig at have i United, da han kan lære de unge talenter en masse.

– Han ved ikke helt hvad hans niche er, men han er interesseret i træning, og han ved at han jo har en masse erfaring at give videre til de unge knægte. At have ham her er skønt. Uanset hvad han ender med at lave, så er det vigtigste, at vi har ham her i klubben, siger Butt itl manutd.com.

Forrige artikel

De Gea: Vi er klar til City

Næste artikel

Baines ville til United

ANNONCE