De Gea: Vi er klar til City

David de Gea føler United er klar til det store Manchester-derby på søndag, og er glad for at have Wayne Rooney på holdet.

David de Gea har fået en fin start på sæsonen. Han er ubetinget den sikre førstevalg mellem stængerne, og er en af de få spillere der har været med i samtlige minutter denne sæson. Nu ser keeperen frem til søndagens lokal-brag mod City, og er glad for den selvtillid de seneste par sejre giver.

– Sejren gav os masser af selvtillid frem mod kampen på søndag, det var godt med en god start. Vi fik en god start og vi fik alle tre point, så det giver ro på. Siden da har vi haft nogle dage til at forberede os til City-kampen, og vi ser virkelig frem til kampen, siger David de Gea til manutd.com.

Samtidig er den spanske keeper lykkelig for at han har Rooney på samme hold på søndag. Med den form angriberen er i pt, kan han afgøre kampene til Uniteds fordel.

– Han har ikke bare scoret mål, han skaber chancer og arbejder stenhårdt. Han har givet noget dynamik til holdet. Det er godt for os, at han sammen med van Persie scorer mål, de er vores nøglespillere, og i år vil de sammen være effektive, siger de Gea.
 

Forrige artikel

Sir Alex griner af beskyldninger

Næste artikel

Butt glad for Scholes-samarbejde

ANNONCE