– Butt sagde god for mit udlån

Joe Riley glæder sig til at tørne ud for Sheffield United i resten af sæsonen, efter en snak med Nicky Butt bekræftede ham i det var det rette at gøre.

20-årige Joe Riley blev i går sendt på lån hos Sheffield United fra League One i resten af indeværende sæson. Den alsidige midtbane- og forsvarsspiller glæder sig til at tørne ud for Sheffield United, og fortæller, at en god snak med Nicky Butt bekræftede ham i at det var det rette at gøre.

– Nicky havde udelukkende gode ting at sige om Sheffield United. Han snakkede godt om klubben, faciliteterne og fansene. Når man snakker det igennem med en som Nicky, så bliver man blot bekræftet i, at det er den rette klub at tage til.

– Det giver perfekt mening for mig, og jeg kan ikke vente med at komme ud og vise folk hvad jeg kan præstere for klubben, siger Joe Riley til Sheffield Telegraph.

Joe Riley er netop vendt tilbage efter nogle uger på sidelinjen med en skade, men spillede godt 80 minutter i mandagens u23-kamp mod Liverpool. Han er primært anvendt som højreback og venstreback i denne sæson, men har tidligere spillet på kanten.

Sidste sæson fik han to kampe under Louis van Gaal i United-trøjen. Første mulighed for spilletid i Sheffield United for Riley, er på lørdag når Gillingham kommer på besøg på Bramall Lane.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Rygte: United lurer på Dolberg

Næste artikel

Pereira: Fantastisk at være i førsteholdstruppen

ANNONCE