Pereira: Fantastisk at være i førsteholdstruppen

Joel Pereira er vendt hjem efter et halvt år i Belenenses, og han nyder træningen under landsmanden Jose Mourinho.

20-årige Joel Pereira nyder livet som 3.keeper i Manchester United. Efter et succesrigt efterår på lån hos Belenenses i den bedste portugisiske række, er han nu tilbage i United, og træner dagligt sammen med David de Gea og Sergio Romero.

Og den unge keeper er glad for den erfaring han fik i Belenenses, hvor han imponerede med flere store kampe. Og han fortæller samtidig, at han hele tiden fik god feedback fra trænerstaben i United under lejeopholdet.

– Det var mit første ophold i den portugisiske liga, og folk kendte mig inden da kun fra ungdomslandskampe. Så det var vigtigt for mig, at give folk et godt indtryk af mig. Både som spiller og som person. Det var en rigtig god oplevelse, jeg var glad for at være der, og takker klubben meget for min tid der.

– United fulgte alle mine kampe. Alan Fettis (Uniteds chef for målmandstræningen i akademiet, red.) ringede hver uge og spurgte ind til min kamp. Generelt fik jeg god feedback fra klubben hele tiden. Og jeg fik spillet mod hold som Benfica, Sporting og Porto med mange mennesker på tribunerne. Jeg elskede det, lyder det fra Pereira til manutd.com.

Nu tilbage i United, er Joel Pereira gledet direkte ind i førsteholdstruppen, hvor han kæmper med David de Gea og Sergio Romero om spilletiden. Pereira har overtaget rollen som tredje-keeper efter Sam Johnstone, der er sendt til Aston Villa på udlån hele foråret.

Pereira sad sidste år på bænken i en af kampene mod FC Midtjylland i Europa League, og kort efter hjemkomsten i år, sad den unge keeper på bænken som reserve for Sergio Romero i FA Cuppen mod Reading.

Den portugisiske ungdomslandsholdsspiller nyder da også at træne med de bedste målmænd i verden, blive testet dagligt til træning mod nogle af de skarpeste angribere, og generelt er han glad for livet under Jose Mourinhos vinger.

– Jose Mourinho er en eminent manager. Han har vundet alt, og det er fantastisk at træne under hans ledelse. Jeg har altid elsket ham, og så gør det jo ikke noget at han også er portugiser. Han har gjort meget for portugisisk fodbold, og alle i Portugal er stolte af ham.

– Det er dejligt at træne fast med førsteholdet og være en del af stemningen i omklædningen. Det er godt for min udvikling. Jeg får muligheden for at arbejde med verdensklasse spillere hver dag, og jeg lærer meget af at stå overfor træfsikre angribere hver dag på træningsbanen, siger Joel Pereira.

Pereira, der egentlig er født i Schweiz men repræsenterer Portugal, har siden hjemkomsten fra lejeopholdet i Portugal, stået et par gode kampe for Nicky Butts u23-mandskab.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

- Butt sagde god for mit udlån

Næste artikel

Rygte: Memphis tæt på Lyon-skifte

ANNONCE