Rygte: United lurer på Dolberg

I følge engelske medier, skulle Mourinho holde øje med danske Kasper Dolberg fra Ajax.

Kasper Dolberg kan på flere måder gå i fodsporene på Zlatan Ibrahimovic. Først blev han opdaget af den danske scout John Steen Olsen, der hentede Zlatan til Ajax fra Malmø og Dolberg til den hollandske storklub fra Silkeborg.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Og hvem ved, måske kan Dolberg også ende i United, ligesom den store svensker. I hvert fald skriver flere engelske medier, herunder Manchester Evening News & Daily Express, at Jose Mourinho holder øje med den 19-årige danske angriber.

11 mål i 26 kampe er det blevet til i denne sæson for Ajax, der pt kæmper hårdt med Feyenoord om førstepladsen i den hollandske Æresdivision. Dolberg har også fået debut under Åge Hareide på det danske landshold i efteråret.

– Kasper er et ekstraordinært talent, og jeg vidste han ville passe perfekt ind i Ajax. Han har nogle fantastiske egenskaber i form af hurtighed, teknik, han er intelligent i spillet og bevægelserne og så er han god i luften, har John Steen Olsen tidligere udtalt.

I følge Daily Express er franske Antoine Griezmann fortsat Uniteds førsteprioritet i sommerens transfervindue, men Jose Mourinho skulle altså også have øjnene rettet mod en ung angriber, som supplement til truppens offensiv.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Butt: Vi søger den rette mand til u23-jobbet

Næste artikel

- Butt sagde god for mit udlån

ANNONCE