Calvert-Lewin ærgrer sig over VAR-kendelse

Calvert-Lewin kunne her til eftermiddag have blevet den helt store helt, da Everton tog imod Manchester United på Goodison Park. I de døende slutminutter måtte den unge englænder se sit mål blive annulleret på baggrund af en kontroversiel offside på Gylfi Sigurðsson.

Manchester United kunne her til eftermiddag tage fra Goodison Park med en enkelt point i bagagen. Billedet kunne dog snildt have været anderledes, hvis VAR havde godkendt Calvert-Lewins anden scoring i de døende slutminutter. 

I omtalte episode, dømte VAR offside på en liggende Sigurdsson, der skulle have haft indvirkning på spillet. Selv var Calvert-Lewin noget uforstående efter kampen.

– I øjeblikket var jeg ikke sikker. Når jeg ser det tilbage, tror jeg ikke, at Gylfi forhindrer synslinjen.

– Fair nok, han er i offside position, men så tager den (bolden, red.) en afretning. Keeperen går den anden vej. Keeperen vil aldrig redde bolden, så jeg er ikke sikker på, hvad det er.

– Som angriber, mener jeg det er et mål, men VAR siger noget andet og annullerer jublen i slutningen af kampen. Hvad kan du gøre?, fortalte 22-årige Calvert-Lewin til Sky Sports.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

Maguire mener, at det underkendte mål var korrekt dømt

Næste artikel

Highlights: De Gea-drop, Fernandes-scoring og VAR-kendelse

ANNONCE