Maguire mener, at det underkendte mål var korrekt dømt

En af Manchester Uniteds bedst spillende denne eftermiddag, Harry Maguire, havde efter det uafgjorte resultat mod Everton et par kommentarer til en journalist fra BBC Sport.

United spillede her til eftermiddag 1-1 på udebane mod Everton i Premier League.

Kampen bølgede frem og tilbage, og Bruno Fernandes og sidenhen Odion Ighalo havde to store muligheder for at sparke alle tre point til Manchester i kampens slutfase. Alligevel må mange United-fans sidde med en fin fornemmelse over det ene point, eftersom Everton dybt inde i dommerens overtid fik sparket bolden i nettet til 1-2. Et mål der efterfølgende blev underkendt efter VAR-gennemgang.

Uniteds anfører, Maguire, kom efter kampen med sit syn på det underkendte Everton-mål, der ifølge den engelske forsvarsspiller var korrekt dømt.

– Jeg forstår reaktionen. Deres tilskuere blev emotionelle, men linjedommeren skulle have løftet sit flag, fortalte Maguire blandt andet til BBC Sport efter kampen.

– Vi tager det ene point med, selvom vi kom efter alle tre.

– Vi viste en god reaktion og dominerede kampen efter, at de scorede, og vi fortjente at udligne inden halvleg. Vi kæmpede os tilbage i kampen, og hvis du ikke kan vinde, kan du tage ét point. 

Uniteds næste kamp er torsdag aften, hvor holdet skal møde Wayne Rooney og Derby County i FA Cuppens ottendedelsfinaler. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Forrige artikel

VAR-drama i overtiden sikrede United et point på Goodison

Næste artikel

Calvert-Lewin ærgrer sig over VAR-kendelse

ANNONCE