Carlos Queiroz ny manager i Real Madrid

Carlos Queiroz til Real Madrid
United.no skriver her til aften, at Mancehster United Football Club har frigivet deres assistenttræner for at lade ham skrive under på en 2-årig kontrakt som manager for Real Madrid.

Del Bosque”s afløser
Dermed overtager Queiroz jobbet fra den pludseligt fyrede Vicente del Bosque. Del Bosque havde ellers en succesfuld periode, som manager af Real Madrid med flere Champions League trofæer. Dog blev det “kun” til et spansk mesterskab denne sæson, og det var åbentbart en skuffelse for Real Madrids styre, som dog også mente at det var tid til fornyelse i klubben.

Jagtet af Sir Alex Ferguson
Queiroz var ønsket lænnge af Sir Alex Ferguson efter en række succesfulde år som træner af Portugals U21 landshold og Syd-Afrika”s VM hold. Da chancen opstod efter VM i Japan/Syd-korea år 2002, slog Sir Alex Ferguson og Manchester United til. Dengang skrev Queiroz under på en 3¨årig kontrakt, og dermed forlader han posten som assistenttræner i Manchester United 2 år før kontraktens udløb.

Queiroz”s afløser i Manchester United
Der er endnu ikke udset nogen ny person til at overtage Queiroz”s gøren i Manchester United, men United.no udser Archie Knox, Brian Kidd, Steve McClaren og Jim Ryan som favoritter til at overtage assistenttræner posten.

Næste artikel

Gallas skal ikke til United

ANNONCE