Zlatan: Det er derfor jeg er her

Zlatan kom til United for at vinde trofæer, og i dag kom EFL Cuppen så i hus.

Det er svært at finde superlativer nok om Zlatan Ibrahimovic. Den legendariske svensker bankede i dag EFL Cuppen til Old Trafford, takket være to mål i dagens finale mod Southampton.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Og 35-årige Zlatan, der nu er oppe på 26 scoringer i United-trøjen i denne sæson, var da også en meget glad mand efter sejren, da Sky Sports fangede matchvinderen.

– Dette er en holdindsats. Jeg kom til United for at vinde, og det gjorde vi i dag. Der var mange som sagde at jeg ikke kunne klare det, men jeg fortsætter bare. Jo mere jeg vinder, jo mere tilfreds bliver jeg. Man nyder det mere når man bliver ældre.

– Jeg forudså dette øjeblik min ven. Jeg nyder virkelig livet i England. Jeg fik et opkald fra Mourinho, og vi har et godt forhold. Det var derfor jeg kom hertil. Og jeg ved, at jeg tog det rette valg, sagde Zlatan.

Zlatan blev efterfølgende ganske fortjent kåret til finalens bedste spiller.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Se målene fra Wembley

Næste artikel

Carrick: Fantastisk finale

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share