Carrick: Overvejer at blive manager

Michael Carrick drømmer om at stå i spidsen for United og England, og er derfor gået i gang med at tage en træneruddannelse.

35-årige Michael Carricks kontrakt med United udløber efter denne sæson. Pt har han ikke besluttet sig for hvad der skal ske. Midtbanespilleren har fornylig udtalt, at United er den eneste klub i England han ønsker at spille for, men hvorvidt Mourinho og co er klar med en forlængelse må tiden vise.

Men styrmanden er allerede i gang med at planlægge for tiden efter støvlerne er lagt på hylden. Carrick er i gang med at tage en træneruddannelse, og drømmer om at nå hele vejen til toppen som manager. Han vil stå i spidsen for United og England.

– Jeg tager min træneruddannelse i øjeblikket, så hvem ved hvad der sker i fremtiden. Det afhænger meget af hvilke muligheder der pludselig dukker op. Men jeg ville elske at stå i spidsen for United eller det engelske landshold. Man kan jo lige så godt gå efter det ypperste, siger Carrick til Match of the Day magazine.

Carrick, der snart runder 450 kampe i den røde trøje, vil i givet fald blive spiller nummer 32, som er gået i gang med en manager-karriere efter at have spillet under Sir Alex Ferguson. Carrick har været 11 år i United, vundet 16 titler og vil den 4.juni spille sin testimonial på Old Trafford.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Shaw har taget kritikken til sig

Næste artikel

Optakt: Anderlecht – Manchester United

ANNONCE