Carrick ser frem til sæsonstart

Uniteds viceanfører håber på at kunne bygge videre på sidste weekends Community Shield-sejr over Leicester, når United på søndag møder Bournemouth i sæsonens første kamp.

I morgen eftermiddag er den lange ventetid endelig forbi. Den måske mest imødesete Premier League-sæson nogensinde bliver sparket i gang med United som en af de store favoritter.

I sidste uge slog holdet de forsvarende mestre fra Leicester, og Michael Carrick mener, at de skal tage den succesoplevelse med ind til kampen mod Bournemouth.

– Det var en god start, og sejren gav os selvtillid. Vi går ind til de første kampe med stort mod, siger Carrick til MUTV.

– Det er altid spændende på det her tidspunkt. Man ved ikke, hvad der sker, ikke bare i de første to-tre uger men også når vi når afslutningen af sæsonen. Der vil man gerne kæmpe med om alle titler.

– Vi er fokuserede på det endelige mål. Vi vil sætte os selv i en god position de næste par måneder, så vi kan dufte succes, når vi når til december. Der findes ikke en bedre fornemmelse end at at vide, noget specielt er lige rundt om hjørnet.

United bekræftede i starten af denne uge købet af franske Paul Pogba. En spiller der kommer med verdens dyreste prisskilt, men det er ikke noget, Carrick lægger vægt på.

– Et beløb er et beløb. Jeg tror ikke, det betyder det store. Det handler mere om at få tilknyttet de bedste spillere, du kan, og det har vi i særlig grad fået i sommer.

– Jeg har altid sagt, at klubben behøver de bedste spillere, så vi kan udfordre hinanden og blive bedre som hold.

Uniteds første kamp mod Bournemouth sparkes i gang kl. 14:30 på søndag.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

BBC: Januzaj vil væk fra United

Næste artikel

Zlatan: Jeg er ikke arrogant

ANNONCE