Carrick tilbudt trænerrolle

Jose Mourinho har en plads til Michael Carrick i trænerteamet, såfremt midtbanespilleren ikke fortsætter karrieren.

Michael Carrick har været savnet på Uniteds midtbane i løbet af efteråret, specielt i perioden hvor Paul Pogba også var ude med skade. Der har ikke været meldt meget ud officielt fra klubbens side om Carricks fravær, men i går tog han så selv bladet fra munden.

Fraværet skyldes en hjertefejl, som har krævet operation. Midtbanespilleren kunne mærke noget ubehag i løbet af kampen mod Burton i september, som efterfølgende blev undersøgt. Carrick er på vej tilbage, men skulle han ikke bestemme sig for at lægge støvlerne på hylden, er der en ledig plads til hami trænerteamet på Old Trafford.

Det slog Jose Mourinho fast i dag, hvor han roste Carrick – både som spiller men måske i særdeleshed som person.

– Michael som person er vigtigere end Michael som spiller. Vi giver ham tid til at slappe af, til at restituere og til at føle sig tilpas igen. Tid til at tage en beslutning om han vil spille videre eller stoppe karrieren. Han ved, at der er en ledig plads til ham i mit trænerteam, uanset hvornår han måtte ønske det, er der en ledig plads til ham.

– Der er en stol klar til ham, det ved han. Jeg vil have det sådan. Bestyrelsen vil have det og ejerne vil have det. Michael ved, at hans fremtid ligger hos os. Men pt ønsker han at spille videre indtil sommerpausen, han træner og føler sig ok. Han er endnu en spiller vi kan bruge, vi har brug for alle mand. Og hvis Michael har det godt med det, så er jeg glad, lød det fra Jose Mourinho.

Michael Carrick er angiveligt tilbage i træning, og kan være aktuel til Carabao Cup-opgøret mod Bristol City i december.

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford
Forrige artikel

Lindelöf: Nyder livet i United

Næste artikel

Pressemøde: Mourinho uddyber sine tanker om kampen

ANNONCE