Carrick udnævnt som ny cheftræner for Middlesbrough FC

Michael Carrick er netop blevet udnævnt som den nye cheftræner for Championship-klubben Middlesbrough FC.

Efter 12 år som spiller, samt en kort periode som agerende manager for Manchester United, er Michael Carrick blevet udnævnt som den nye cheftræner for Middlesbrough FC. Den tidligere engelske midtbanespiller tager over, efter at klubben i starten af oktober fyrede Chris Wilder, som selv fik jobbet tilbage i november 2021.

– Vi er glade for at byde Michael velkommen i klubben, lyder det fra Steve Gibson, direktør for Middlesbrough.

– Vi havde identificeret en række potentielle kandidater for den ledige stilling, som vi talte med. Og vi var imponerede over alle, men Michael var den bedste kandidat, lyder det fra Gibson.

Carrick passer ifølge klubben perfekt ind i forhold til de værdier, som klubben ønsker i en ny træner.

– Michael har de samme værdier som klubben, og vi er meget på linje i vores ambitioner. Michael passer perfekt for os, og han mener selv, at dette er den rigtige klub på det rigtige tidspunkt, uddyber Middlesbrough-direktøren.

Carrick selv er meget spændt på jobbet. Og så betyder det også noget ekstra, da han selv som niårig var en del af klubben.

– Jeg er virkelig begejstret for at være her og være en del af en klub med en så dyb historie og tradition. Middlesbrough var den første professionelle klub, jeg spillede for som en niårig dreng, så det er en meget speciel følelse at være tilbage her som cheftræner, forklarer Carrick efter at have takket ja til jobbet som cheftræner for Championship-klubben.

Jonathan Woodgate tilslutter sig Carrick som førsteholdstræner. Klubben forventer én yderligere tilføjelse til trænerteamet.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Journalist: Varane ude op til fire uger

Næste artikel

United betaler fortsat løn til rolleløse Phelan

ANNONCE