Carrick: Vi bakker op om Rooney

Så længe Wayne Rooney er i United, så er han en vigtig og respekteret del af truppen, mener Michael Carrick.

Der er sagt og skrevet meget om Wayne Rooney i dette transfervindue. Det kan godt være at den stærke angriber er forvirret, ked af det og frustreret i United, men Moyes og co ønsker ikke at sælge, og dermed må Rooney indstille sig på at forblive på Old Trafford.

En række skader har ikke gjort sæsonstarten nemmere for Rooney, der dog kom ind fra bænken i premieren, og var med i United to sidste mål. Dog uden at deltage i jublen efter scoringerne.

Der er fra flere sider spekuleret i, om angriberen er på vej ud i kulden og ikke længere er ønsket blandt sine medspillere. Det benægter Michael Carrick dog.

– Wayne Rooney er en stor United-spiller. Han er en af os, og vi står sammen. Når vi er ude på banen, så står vi sammen og kæmper for hinanden, og det er han en del af. Jeg synes han kom ind og så ganske godt ud forleden dag. Han er altid en trussel, og giver denne klub en masse. Så fansene støtter ham, og vi støtter ham, siger Carrick.

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Wootton solgt til Leeds

Næste artikel

Rygte: United skal mødes med Eto'o

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share