Carrick: Vi skal blive ved med at udfordre

Michael Carrick nægter at stille sig tilfreds med Uniteds nuværende form.

Michael indrømmer, at holdet kan opnå noget stort med den stigende holdånd, som netop nu hersker på holdet. På trods af en god stime er det vigtigt at opretholde momentum.

Manchester United er kravlet op på en foreløbig tredje plads, efter fem sejre på stribe. Sejrene er på imponerende vis kommet i hus, på trods af et helt vanvittigt skadesregister.

Man skulle tro, at alt vil blive endnu bedre, når alle de skadede vender tilbage til truppen, men det er vigtigt at fortsætte det hårde arbejde, mener Carrick.

– Men kan selvfølgelig læne sig tilbage og sige at det hele bliver rigtigt godt, men det er utroligt vigtigt, at vi fortsætter med at arbejde hårdt. Vi har haft nogle overbevisnede sejre, men også nogle kampe vi har kæmpet hårdt for at vinde. Det er ikke nogen unormal fordeling og jeg tror det er meget normalt, siger Carrick i et interview til United Review.

– I nogle af de sæsoner, hvor vi har været succesfulde, har der ligeledes været perioder hvor ikke alt har kørt som det skulle. På en eller anden måde har vi dog altid fundet en vej til at komme igennem disse perioder.

-Jeg tror, at alt kan ske med det hold vi har nu. Vi bliver ved med at forbedre os gradvist og bygge mere på. Det hele bliver afgjort i de sidste to-tre måneder, så målet er helt sikkert at blive ved med at udfordre.

United kan passende tage endnu et stort skridt i den rigtige retning søndag. Her skal holdet forsøge at gøre det onde ved Liverpool.

Forrige artikel

Optakt: Manchester United - Liverpool

Næste artikel

Meulensteen langer ud efter van Gaal

ANNONCE