Meulensteen langer ud efter van Gaal

Louis van Gaal får nu med riven af René Meulensteen, der er skuffet over måden, Manchester United spiller fodbold på i øjeblikket.

René Meulensteen retter nu en benhård kritik mod sin landsmand Louis van Gaal, der overtog tøjlerne i Manchester United i sommer. 

Meulensteen, der var førsteholdstæner i United i fem sæsoner under Sir Alex Ferguson, er utilfreds med klubbens præstationer på banen, ligesom han ikke bryder sig om van Gaals attitude. 

– Han vil eksplodere på et tidspunkt. Det er en del af hans person. Mærk dig disse ord, siger Meulensteen til Daily Telegraph og fortsætter. 

– Hvis jeg taler med dig, gør jeg dig opmærksom på, hvad jeg er passioneret omkring, men jeg skoler dig ikke. Jeg laver ikke en prædiken for dig. Hvis du sætter dig ned med van Gaal, kommer du ud og tænker, “jeg er 12 år gammel”. Han vil tale til dig, som om du ikke fatter noget. Han vil se på dig og tænke, “hvorfor spørger du mig? Jeg er Louis van Gaal.”

Den 63-årige hollænder har altid delt vandene, og tidligere i år langede FC Bayerns bestyrelsesformand, Karl-Heinz Rummenigge ud efter van Gaal. 

Meulensteen lægger da heller ikke skjul på, at han ikke bryder sig om den tidligere hollandske landstræner. 

– Han er ikke min kop te. Det er også en af grundende til, at jeg kan lide Ronald (Koeman, red.) som person. Han hverken prædiker eller skoler folk, som den anden gør, siger Meulensteen, der dog mest af alt er skuffet over Uniteds spil i denne sæson. 

– Jeg finder det overraskende, at van Gaal ikke har fået holdet til at spille bedre. Vi nærmer os jul og se på præstationerne. Jeg ser intet flow eller rytme. De har vundet fem på stribe, men de blev løbet over ende af Arsenal, og de burde have tabt mod Southampton. 

Meulensteen udtalte i starten af sæsonen, at han hellere end gerne vendte tilbage til United som træner.

Forrige artikel

Carrick: Vi skal blive ved med at udfordre

Næste artikel

Medie: Neville stopper som United-ambassadør

ANNONCE