Casemiro stjæler uafgjort resultat i tillægstiden på Broen

Manchester United spillede uafgjort med 1-1 ude mod Chelsea efter to sene mål.

To mål – et til hvert mandskab – i slutminutterne gjorde udfaldet, da Chelsea og Manchester United delte i porten med 1-1 Stamford Bridge.

Det var en første halvleg, hvor Manchester United var i fuld kontrol og klart bedst, men ikke kunne få puttet bolden ind.

I pausen justerede Chelsea-træner Graham Potter, hvor man ændrede system til 4-3-3, hvilket gav Chelsea kontrol på kampen i anden halvleg.

Det lignede længe, at kampen ville ende uafgjort, men en aldeles tilfældig infight i feltet i slutfasen gjorde, at en Chelsea-spiller faldt til jorden, og dommeren pegede på pletten. Jorginho satte bolden sikkert i mål.

Det føringsmål satte gang i et større overtal til Manchester United, og det gav pote, da Casemiro kom først på et indlæg og pandede bolden ind via stolpen til 1-1.

Startopstillinger: Eriksen er med fra start igen

Karakterbogen: Alle leverer stabilt i topkamp