Casemiros vidundermål spiller United tæt på Champions League

Manchester United spillede sig lørdag eftermiddag tæt på næste sæsons Champions League efter en sejr på 1-0 over Bournemouth. Aston Villa var tæt på at lukke kampen om top fire. Men en sen udligning af Liverpool på Anfield holder Jürgen Klopp og co. i live matematisk.

Manchester United er kun et point fra at kvalificere sig til næste sæsons Champions League.

Det er de røde djævle efter en snæver men fortjent 1-0-sejr over Bournemouth på den engelske sydkyst lørdag. På Anfield omkring samtidig tabte Liverpool point mod Aston Villa i en kamp, der sluttede 1-1. Villa var dog tæt på at vinde kampen, hvilket havde sikret United Champions League i næste sæson. Det forpurrede Roberto Firmino dog med en sen udligning på Anfield.

United lagde lørdag bedst fra land og satte sig på spillet fra begyndelsen af kampen. Knap ti minutter inde i opgøret chippede Christian Eriksen en bold ind i Bournemouths straffesparksfelt. Modstanderens Marco Senesi fik prikket til bolden i luften, så den landede til Casemiro. Det eksekverede den brasilianske midtbanespiller med et saksesparkslignende flugter.

De røde djævle fortsatte efterfølgende dominansen, indtil Bournemouth efter omkring en halv times spil begyndte at spise sig ind i kampen.

Efter pausen tog Erik ten Hags tropper igen kontrollen over kampen og havde flere gode muligheder via Anthony Martial og Bruno Fernandes.

Det var dog som om, at luften gik af ballonen, jo længere kampen skred frem. Begge hold manglede den fornødne skarphed for at blive alvorligt farlige på den sidste tredjedel.

I kampens døende minutter var hjemmeholdet tæt på at udligne. Først ved Kiefer Moore, der brændte en stor mulighed overfor David de Gea. I kampens tillægstid fyrede Marco Senesi et langskud afsted, der var tæt på at overraske United-målmanden.

Manchester United spiller igen torsdag aften, hvor holdet møder Chelsea. Her skal de røde djævle forsøge at sikre det fornødne point, der vil sende dem i Champions League.

KAMPINFO: Bournemouth 0-1 Manchester United
0-1: Casemiro 9′

Startopstilling: Ingen ændringer fra Wolves-kampen