Celtic fik tips af Ferguson

Der er ingen tvivl om, at Sir Alex Ferguson har et godt forhold til flere topklubbers managere, hvilket de skotske mestre, Celtic, også har nydt godt af.

Sir Alex Ferguson er glad for at dele ud af sin erfaring, og ind i mellem giver Uniteds skotske manager også sin viden videre til andre managere og trænere rundt om i verden.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Før sæsonen 2012/2013 gik i gang var Ferguson på besøg hos de skotske mestre, Celtic. Her gav Fergie Celtics manager, Niel Lennon, og resten af klubbens trænerstab gode råd, inden sæsonen startede – alt imens de spiste pandekager og drak te.

– Han (Sir Alex Ferguson, red.) gav os to timer af hans tid, hvilket han ikke var tvunget til, og jeg synes, at det var en stor hjælp, sagde Neil Lennon.

– Det skete i et privat rum ved træningsanlægget, bare jeg selv, mit personale og noget te og nogle pandekager. Han (Sir Alex Ferguson, red.) var i topform.

Også i løbet af Celtics kampe i Champions League har Ferguson hjulet Celtic med råd, som Lennon dog ikke mener var afgørende for, at Celtic gik videre til ottendedelsfinalerne, hvor det skotske hold skal møde Juventus.

– Han gav os også nogle små gode tips på vejen i Champions League. Jeg siger ikke, at han fik os i ottendedelsfinalerne, men hvert et lille råd hjælper. Han var en af de eneste managere, der skrev et brev til mig, da vi vandt mesterskabet i maj, og det vil jeg også forevigt være taknemmelig over for ham for, at han gjorde, siger Neil Lennon til The Guardian.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Laudrup roser "legendarisk" Ferguson

Næste artikel

Ferguson: Evans forhåbentlig hos os de næste 10 år

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share