Charlton overvejer helt at udelukke United fans

London klubben har udarbejdet en liste over episoder som eftersigende har involveret United fans på The Valley i tre ud af de sidste 4 sæsoner. Charltons…

London klubben har udarbejdet en liste over episoder som eftersigende har involveret United fans på The Valley i tre ud af de sidste 4 sæsoner.

Charltons chef, Peter Varney, var i sidste sæson ude med en advarsel til United tilhængerne:”Jeg vil hellere have at udeholdets tilskuer pladser står tomme, end at risikere flere episoder.”

Charltons sikkerheds folk mødes i næste måned med politiet og FLA (Football Licensing Association red.) for at diskutere hvilke forbehold der skal tages op til kampen, den 22. august.

Sidste gang Manchester United var på besøg hos Charlton blev 6 United tilhængere anholdt.

Da Van Nistelrooy scorede, stormede en masse tilhængere frem mod ham hvilket gjorde at en metal låge gik i stykker og en steward kom til skade, før flere tilhængere pludselig befandt sig på banen.

Ifølge Charlton blev alle stewards herefter trukket væk fra United supporternes område, da de blev overdænget med sæder der blev brækket løse, og efter de var blevet spyttet efter.

Charlton har også opridset en episode der omhandler sex chikane rettet imod en kvindelig steward, og angreb på andre stewards under kampen. Alt dette skulle eftersigende også være gjort af United tilhængere.

I sidste sæson satte Charlton, Uniteds tildeling af billetter ned til ca. halvdelen af de normalt tildelte billetter, fordi United supporterne i tidligere kampe insisterede på at stå op under kampen.

Trods det at det kun var halvdelen det normale nummer af udebane supportere der var til denne kamp, var det det største antal af sikkerheds folk Charlton havde til en kamp, og de havde stadig problemer med at holde styr på supporterne.

Varney forklarede til MEN hvor de står i øjeblikket:”Vi har en del forskellige muligheder som vi skal overveje, og det er jo klart at vi vil gøre alt hvad vi kan for at minimere de episoder vi har set med United supportere over de sidste sæsoner.”

Sikkerheden for vores fans er vores højeste prioritet, og vi kigger selvfølgelig de problemer vi har haft med Manchester United fans grundigt igennem.”

Forrige artikel

United med tilbud på Riquelme

Næste artikel

Shearer til Roon: Giv igen

ANNONCE