Shearer til Roon: Giv igen

Rooney trådte i anden halvleg – bevidst eller ubevidst – på Ricardo Carvalho efter en nærkamp, hvilket straks fik sindene i kog hos de fleste portugisere…

Rooney trådte i anden halvleg – bevidst eller ubevidst – på Ricardo Carvalho efter en nærkamp, hvilket straks fik sindene i kog hos de fleste portugisere.

Cristiano Ronaldo svarede igen ved at spurte hen mod dommeren og give sin mening til kende. Derefter trak argentineren med fløjten et direkte rødt kort op til Rooney, som han gjorde det for seks år siden til David Beckham under klub-VM. Kort efter man Ronaldo blinke ud til bænken, og det fik efterfølgende Shearer til at rase og på direkte tv ganske enkelt råde Rooney til at betale tilbage, når de to mødes igen.

Ronaldo vil som bekendt gerne til Madrid, og spørgsmålet er derfor om de to overhovedet krydser klinger på træningsbanen igen. Liverpool-legenden Alan Hansen rettede da heller ikke krudtet mod Ronaldos opførsel og rådede Rooney til hævn. Derimod mente han, at Sven-Göran Eriksson mere end nogen anden står til ansvar for Englands farvel.

Forrige artikel

Charlton overvejer helt at udelukke United fans

Næste artikel

Old Trafford alligevel til salg?

ANNONCE