Cheltenham-protest udskudt

Manchester United fans lytter nu til Sir Alex Fergusons ønsker om, at stoppe demonstrationerne ved ridestævner rundt om i England, og i særdeleshed ved…

Manchester United fans lytter nu til Sir Alex Fergusons ønsker om, at stoppe demonstrationerne ved ridestævner rundt om i England, og i særdeleshed ved den store planlagte demonstration ved Cheltenham Gold Cup ridestævnet i marts.

Protesten var rettet imod John Magnier og JP McManus, hvis heste deltager i ovenstående stævne, efter de i de seneste par uger har købt flere og flere aktier i Manchester United.

Men denne protest er nu udskudt, efter at de har fulgt op på det ønske fra Sir Alex Ferguson om, at stoppe den.
Manchester Uniteds bestyrelse har før bedt fans om, at stoppe disse demonstrationer af hensyn til klubbens og supporternes ry, men det er først efter, at ordene kom fra manden selv, at de nu stopper.

“Af hensyn til det pronlige ønske fra Sir Alex Ferguson, vil United4Action gerne offentligøre, at vi har udskudt vores protest ved Cheltenham Festivalen den 18. marts,” hedder det i meddelsen, som Racing Post idag bringer.

“United4Action beder alle de fans, som har givet deres støtte til os, til at høre på Sir Alexs ønske og opføre sig i hensyn til den globale opfattelse af klubben.
United4Action vil gøre det klart, at udskydelsen af protesten ved Cheltenham, kun er hvad den er, en udskydning.
Skulle Mr. Magnier og Mr. Manus fortsætte med, at forstyrre fodboldklubben, vil vi kæmpe videre og ikke give op.
Vi har i midlertid planer om, at organisere protester i England og Irland,” udtaler organisationens medstifter, Sean Murphy til Racing Post.

Aflysningen af protesten kommer ellers efter, at gruppen havde fået godkendelse af Cheltenhams ledelse om, at afholde den planlagte demonstration.

Forrige artikel

United tabte 2 nye point i mesterskabskampen

Næste artikel

United jagter Kahlenberg

ANNONCE