Chicharito holder hovedet koldt

Javier Hernandez pointerer vigtigheden af, at man kæmper videre til det sidste, selvom man personligt ikke har haft den bedste kamp.

Både Wayne Rooney og Danny Welbeck kunne ikke stille op i mod Newcastle, hvorfor Javier Hernandez kunne finde sig selv i startopstillingen ved siden af Robin van Persie. Den lille mexicaner havde på mange måder en frustrerende kamp, hvor intet ville lykkes, men han endte alligevel med at blive matchvinder med målet til 4-3.

Det gjorde han, fordi han ikke lader sig gå på af missede chancer.

– Jeg tænkte ikke på de chancer, jeg havde misset i løbet af kampen. Hvis du tænker på det hele tiden, så er du er ikke mentalt, hvor du skal være, når den næste chance opstår. Du kommer aldrig til at spille den perfekte kamp, du kommer aldrig til at score fem mål på fem chancer. Det er det smukke ved spillet, siger Chicharito til Sky Sports.

– Det vigtigste var sejren, for her er der ingen helte. Det er lige meget, om vi scorer i det sidste minut eller vi vinder med fire mål. Vi vandt, og Manchester City tabte. Det er rigtig gode nyheder for os.

Tålmodighed er en dyd

Javier Hernandez har ikke spillet så meget, som han havde håbet i denne sæson grundet den hårde konkurrence, og selvom ondsindede rygter har sendt ham andetsteds, så er han klar på at kæmpe for spilletid i Manchester United

– Spørg alle spillere i verden og de vil fortælle dig, at de gerne vil spille alle kampe. Men konkurrencen her er forbløffende. Det er den største klub i verden. Man skal hele tiden huske, at der er mindst fem angribere, der gerne vil spille ligesom du. Jeg må bare bevise, i ét eller 90 minutter, at jeg skal spille.

Gårdsdagens matchvinder får på lørdag chancen for igen at starte inde, når West Bromwich Albion gæster Old Trafford.

Forrige artikel

Mancini lader sig ikke gå på af United-forspring

Næste artikel

Ferguson rasende på Mike Dean

ANNONCE