Chicharito sikret plads næste uge

Med aftenens hattrick mod Aston Villa sikrede Javier Chicharito Hernandez sig plads i næste kamp. Det måtte selv Sir Alex Ferguson erkende.

Dagens store helt i Manchester United har haft en noget svingende sæson, hvor han har haft svært ved at tilspille sig startplads i den hårde konkurrence med Robin van Persie, Wayne Rooney og Danny Welbeck.

Men for anden kamp i træk var Javier Hernandez den store helt for Manchester United, da han med et hattrick mod Aston Villa sikrede United de tre point i et flot comeback.

Godt for Manchester United, men måske til stor hovedpine for Sir Alex Ferguson som da også anerkendte spillerens form efter kampen.

– Som jeg sagde for et par uger siden, så er en frisk da han har haft en god sommerpause og det har været forskellen for ham. Det vi ser i dag var det vi så for to år siden. Det ser vi igen og når man scorer et hattrick, så udtager man nærmest sig selv. Så jeg vil tro han spiller i næste weekend, lød det fra Ferguson efter kampen til Sky Sports.

– Han gør hans naturlige ting. Han er fantastisk i straffesparksfeltet med hans bevægelser og hurtighed, hvilket gav os ham de tre mål i dag.

Forrige artikel

The comeback kids

Næste artikel

Tevez langer sviner ud til Gary Neville

ANNONCE