Tevez langer sviner ud til Gary Neville

Carlos Tevez kommer til orde i en ny klumme i The Sun og det er bestemt ikke nogen hyldest til Gary Neville han bruger søndagens udgave på.

“Jeg har været her i syv år nu og det er stadig svært for mig at forstå at det engelske landshold ikke har præsteret.”

Sådan indleder Carlos Tevez en ny klumme i The Sun, hvor den kontroversielle argentiner nu vil komme til orde fremover.

I denne søndags udgave går det specielt udover hans tidligere holdkammerat fra Manchester Gary Neville, som han frembringer som eksempel på Englands manglende seriøsitet på landsholdsarbejdet.

– Måske bør England se deres trænerstruktur. Jeg kan ikke tro at nogen andre toplande ville ansætte en tv-kommentator som deltidstræner. Kan man forestille sig Spanien, Italien, Tyskland, Brasilien eller Argentina ansætte en assistent, hvis daglige job er at være tv-ekspert? Det tror jeg ikke, lyder det fra Carlos Tevez, som fortsætter:

– I denne uge så jeg at Gary tilmeld er med i et nyt hotelbyggeri i Manchester. Hvad skal det tilføre England eller Roy Hodgson?

Tevez mener samtidig ikke Gary Neville tager sit trænerjob seriøst.

– Han er glad for at refere spillerne som i et Playstation spil, men jeg er ikke sikker på hvor mange VM der er blevet vundet på at spille Playstation. Så måske skulle Gary stoppe med at spille og koncentrere sig om sin trænergerning. Jeg ved godt at Sky er et højtprofileret og velbetalt job, men han må vælge om hans loyalitet ligger hos England eller Sky.

– Han bør være ude og se kampe i Premier League eller Championship. Sendte reporter hjem på spillerne. Han burde øde op i klubberne, overvære deres træningssessioner og se hvordan topklassetrænere arbejder og hvordan landets fodboldsspillere håndterer dem, lyder rådet fra spilleren.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Chicharito sikret plads næste uge

Næste artikel

Ny kontrakt på vej til Cleverley

ANNONCE