Comeback på Old Trafford: United slutter på tredjepladsen

Manchester United spillede i dag sæsonens sidste Premier League-kamp. Det blev til en 2-1 sejr over Fulham, hvilket dermed sikrede United en tredjeplads.

Sidste runde af Premier League blev i dag afviklet, hvor alle 20 hold havde kampstart klokken 17:30. Allerede inden kampen blev fløjet i gang, var United sikret Champions League-fodbold den kommende sæson. Dagens opgør mod Fulham var dog ikke helt uden betydning.

Både Manchester United og Newcastle United havde mulighed for at slutte på tredjepladsen, da der kun var to point mellem klubberne. Med en sejr ville United, som startede runden med 72 points, slutte på tredjepladsen.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Et langsomt startene United-hold kom skidt fra start, da Kenny Tete efter 19′ minutter scorede på hovedstød. Målet blev scoret fra et hjørnespark, hvor Tete stod helt fri ved forreste stolpe. Værre blev det, da Casemiro seks minutter efter begik et klodset straffespark. Han blev dog reddet af De Gea, som reddede sparket fra pletten.

Herefter fik United spillet sig godt tilbage i opgøret, og kort inden pause udlignede de på mål af Jadon Sancho, efter en god aktion af Fred. Stillingen blev derfor 1-1 ved pausen.

United kom bedste fra start i anden halvleg, da Bruno Fernandes scorede til 2-1 og gav United den føring, som ville sikre dem tredjepladsen. Målet kom efter endnu en flot aktion af Fred, som denne gang blev noteret for en assist. Kampen endte dermed 2-1 til Manchester United, som slutter dette års Premier League på tredjepladsen.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Stilling:

Manchester United 2 – 1 Fulham

Mål:

Kenny Tete 0 – 1 (19’)

Jadon Sancho 1 – 1 (39’)

Bruno Fernandes 2 – 1 (55’)

1 kommentar
 1. Kampen havde et skær af sommerkamp uden gnist og nerve, men pligt sejren kom fottjrn i hus trods alt.

  Vildt at vi ender med et forspring på 8 point ned til Liverpool og en sikker 3.plads foran Newcastle, for 3-4 runder siden var jeg i tvivl om vi klarede den.

  Men hvor er det dog dejligt at vi ikke skal se Weghorst i den røde trøje mere i Premier League, han må gå over i klubbens historie som en de dårligst præsterede angribere der nogensinde har optrådt for United.

  Kalder på bolden helt fri i feltet, får en sukkerbold fra Sancho og misbruger totalt uden at ramme målet…!!!

  Elendigt med meget få lyspunkter undervejs i opholdet, ETH må tage den fejldisponering på sin kappe, Mctominey havde gjort det bedre end Weghorst på de positioner han fik spilletid på.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstilling: Erik ten Hag blander kortene

Næste artikel

Erik ten Hag taler til fansene på Old Trafford: Tak for jeres støtte og opbakning

ANNONCE