Erik ten Hag taler til fansene på Old Trafford: Tak for jeres støtte og opbakning

Manchester United afsluttede Premier League-sæsonen 22/23 med en hjemmesejr på 2-1 over Fulham. Efter kampen takker Erik ten Hag spillerne, staben og fansene for en god sæson. Samtidig lover Uniteds manager, at truppen vil gøre alt, hvad de kan, for at få FA cup-trofæet med hjem til Old Trafford.

Erik ten Hags første sæson som manager for Manchester United i Premier League er nu veloverstået. De Røde Djævle ender på en tredjeplads, hvilket giver en adgangsbillet til Champions League i næste sæson.

Den hollandske manager er taknemmelig efter sin første sæson ved roret. Det fortæller han til fansene efter slutfløjtet på Old Trafford søndag eftermiddag.

– Først og fremmest vil jeg gerne sige tak til vores spillere. De har haft en fantastisk sæson. Tak til hele staben, og så vil jeg også gerne takke alle jer (fansene red.). Tak for jeres bidrag og støtte.

Sæsonen er dog ikke helt slut endnu, da der venter Manchester United en FA Cup-finale på lørdag mod bysbørnene fra Manchester City. Det minder Erik ten Hag i samme ombæring fansene om.

– Der er stadig en kamp tilbage, og jeg er sikker på, at disse spillere vil give alt, hvad de har, for at slå Manchester City næste uge, udtaler han ud gennem højtalerne på Old Trafford.

Forrige artikel

Comeback på Old Trafford: United slutter på tredjepladsen

Næste artikel

Karakterbogen: De Gea imponerer i sæsonens sidste Premier League-kamp

ANNONCE