Corona: Marcos Rojo deler 200 måltider ud i sin argentinske hjemby

Den udlejede Manchester United-spiller har sat et godt eksempel for andre professionelle fodboldspillere ved at dele gratis måltider ud i La Pinta, hvor han kommer fra.

Marcos Rojos passion er let at få øje på – både på banen, hvor den kommer til udtryk gennem syngende tacklinger, og udenfor banen, hvor han tit ynder at stå blandt de mest hardcore tilskuere på lægterne. 

Og nu har den argentinske United-spillere givet fodboldfans atter en ting at smile over; han har taget initiativ til at uddele 200 gratis måltider i sin hjemby La Pinta i Argentina. 

– Det er kun en fornøjelse, at jeg kan gøre sådan en lille ting lokalt for at hjælpe folk i den her svære situation, som vi alle er i, fortæller Rojo til engelske Daily Star. 

– Mit nabolag er et ydmygt sted, men det er også et meget imødekommende sted, og jeg er stolt over at kunne kalde det for “hjem”, siger han. 

Marcos Rojo er netop vendt hjem til Argentina, hvor han er på leje i Estudientes. Han har kun nået at spille en kamp, før coronapandemien lagde al fodbold ned, men eftersigende vil han gerne fortsætte i det argentinske, når lejekontrakten udløber. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Engelske medier: Cameron Borthwick-Jackson fritstilles til sommer

Næste artikel

Rooney ærgrer sig over manglende mål

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share