Engelske medier: Cameron Borthwick-Jackson fritstilles til sommer

Den i dag 23-årige akademispiller, som fik 14 førsteholdskampe under Louis van Gaal, får ikke forlænget sin kontrakt på Old Trafford. Det skriver blandt andre Leeds Live, Manchester Evening News og SportsMole.

Venstrebacken Cameron Borthwick-Jackson underskrev en fireårig kontraktforlængelse med Manchester United tilbage i 2016, men har siden haft svært ved at imponere sin klub. Derfor bliver han fritstillet til sommer, skriver engelske medier. 

Bortwick-Jackson har været udlejet til Wolves, Leeds United, Scunthorpe United, Tranmere Rovers og Oldham Athletic, men har kun formået at skrabe 45 ligakampe sammen. Så selvom Manchester United angiveligt har option på at forlænge hans kontrakt 12 måneder, forventes det ikke, at de vil benytte sig af den. 

Akademispilleren fik debut for “de røde djævle” tilbage i november 2015 i en kamp mod West Bromwich Albion. I alt spillede han 14 kampe for Louis van Gaal, og kontraktforlængelsen fik han få dage efter, at Jose Mourinho blev ansat som manager i sommeren 2016. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Nyt tiltag: 1000 ungdomssæsonkort skal forbedre stemningen på Old Trafford

Næste artikel

Corona: Marcos Rojo deler 200 måltider ud i sin argentinske hjemby

ANNONCE