Dårligt nyt: Maguire er ude, og to andre profiler er tvivlsomme

Manchester United er ramt af flere skader forud for onsdagens FA Cup-kamp mod Nottingham Forest. Det fortæller Erik ten Hag til MUTV.

På pressemødet tirsdag kunne Erik ten Hag glædeligt fortælle, at Casemiro er i stand til at spille onsdagens FA Cup-kamp mod Nottingham Forest.

Men der er desværre også dårlige nyheder forud for opgøret. Det oplyser Erik ten Hag i et eksklusivt interview med klubbens medier.

– Vi har nogle spørgsmålstegn i vores trup. Harry Maguire vil ikke være tilgængelig. Bruno er tvivlsom. Varane er også tvivlsom. Vi må se, hvad vi har, og derefter vælge et hold, selvfølgelig med det formål at vinde, siger han til MUTV.

Hvis Varane ikke bliver klar, efterlader det Erik ten Hag med meget begrænsende muligheder i den bagerste kæde. Truppen vil stå med Jonny Evans, Victor Lindelöf, Willy Kambwala og Diogo Dalot som de eneste kampklare forsvarsspillere.

Svære forudsætninger ændrer dog ikke Uniteds tilgang til kampen. Det forsikrer Erik ten Hag.

– Det er en FA Cup-kamp, så det er vind eller forsvind. Sort eller hvidt. Vi skal vinde, og det bør være vores tilgang, siger han til MUTV.

Du kan læse Erik ten Hags svar på pressemødet forud for ottendedelsfinalen i FA Cup’en her.

Erik ten Hag: ≫Vi skal vinde i morgen≪

Forrige artikel

Optakt: FA Cup'en kan være livlinen

Næste artikel

Legende overtager midlertidigt ansvaret for det irske landshold

ANNONCE