Erik ten Hag: ≫Vi skal vinde i morgen≪

Erik ten Hag var til første del af pressemødet i forbindelse med kampen mod Nottingham Forest på træningsanlægget Carrington tirsdag eftermiddag. Læs her hvad der blev spurgt ind til, og hvad træneren svarede.

Pressemødet blev indledt med en opdatering om Casemiros tilgængelighed. Midtbanespilleren måtte nemlig forlade banen i weekends opgør mod Fulham efter han fik en skade i hovedet. Ten Hag oplyste, at Casemiro er klar til kamp igen onsdag.

Herefter blev træneren blev spurgt ind til vigtigheden af FA cuppen set i lyset af weekendens præstation.

– Når man er ubesejret i januar og februar og så taber en kamp… så ved vi godt, at vores mål er at vinde enhver kamp. Når man er United skal man vinde hver kamp. Selvfølgelig var det en dårlig præstation og et træls nederlag – vi er klar over det. Vi vil blive i enhver konkurrence. Så, ja, vi skal vinde i morgen. Men det ændrer ikke vores tilgang, for det er [tilfældet] for hver kamp, svarede han

Efterfølgende blev Erik ten hag spurgt ind til hvordan han snakker om fremtiden med bl.a. Sir Dave Brailsford.

– Om fremtiden, så kender jeg fremtiden. Men jeg skal også se på dagen i dag, og vi skal arbejde på holdet, holdets udvikling og fremskridt og selvfølgelig på at vinde hver kamp. Det er også det, vi gør. Så, der er meget indsats i, hvad der er i dag, men ja, vi ser også allerede fremad mod længere sigt, svarede han.

Kommenterer kritisk fodboldanalyse fra Sky Sports

På Monday Night Football i går aftes kritiserede Jamie Carragher holdets præstation i Fulham-kampen, hvor han mener, at holdet forsøgte at presse højt og samtidig lægge sig lavt. Ten Hag blev spurgt, om dette var en fair kritik af holdets præstation.

– Først og fremmest er nogle analytikere meget objektive i deres kommentarer. [De giver] meget gode råd. Nogle er subjektive. Jamie Carragher er en af dem. Han havde muligvis ret i den første halve time. Fulham overraskede os lidt med deres midtbaneopsætning. Vi måtte finde løsningerne. Efter en halv time fandt vi løsningerne, svarede Erik ten Hag.

– Jeg var ikke tilfreds med præstationen i forsvaret – især ikke med hvordan vi pressede på venstre side, for de kom ud på venstre side flere gange. Det kan ikke ske, og det har alt at gøre med vilje, ånd og passion. I de foregående uger har holdet præsteret godt, hvilket har resulteret i sejre. Men jeg er klar over, at fodboldspillere ikke er maskiner, og der kan være dårlige dage. Alligevel er det uacceptabelt, og vi skal forbedre os i morgen. Vi har dog leveret gode præstationer i de seneste uger, udtalte han også.

Erik ten Hag blev efterfølgende spurgt ind til om det var et øjebliks svaghed på banen snarere end en defensiv strategi, der førte til Fulhams sejrsmål.

– Det må ikke ske. De har et indkast i hjørnet, og måden vi håndterede det på som et hold var ikke god, svarede han.

Ungdommen skal have en chance – og så skal de have tid

Slutteligt blev Erik ten Hag spurgte ind til situationen med unge spillere samt Antony. Journalisten påpeger i sit spørgsmål, at det under weekendens kamp var tydeligt, at træneren ikke er bleg for at give unge spillere en chance. Både Omari Forson fik spilletid, og Amad Diallo blev også indskiftet sent i kampen.

– Først og fremmest så tog jeg Kobbie Mainoo med på holdet, og alle spurgte hvorfor. Nu, seks uger senere, siger de samme mennesker: “Han skal med i Englands trup”. Det er den samme historie med Garnacho. Og det er bare sandheden. Jeg gav Garnacho chancen. ‘Hvad tænker manageren? Hvad tænker staben?’ Men de unge spillere har brug for tid.

– Da Omari kom ind, var det ikke nemt. Slet ikke når vi ikke spillede vores bedste kamp. Men han gjorde det rimeligt godt. Jeg tror, han har vist potentiale til at være en vigtig spiller i fremtiden. Jeg synes, han viste evner, som viser, at han kan være en spiller for fremtiden.

– De har brug for lidt tid, men de skal også vide, at i topfodbold får man ikke tid, man skal præstere. Og når du kommer ind, skal du vise det, og som manager ved jeg, at de har brug for tid. Så det er paradokset. Jeg vil give dem tid, fordi jeg tror på disse spillere, sagde han.

Opdatering på Antony

De unge spillere blev valgt til fordel for Antony i både startopstillingen, men også i indskiftningen. Noget kunne tyde på, at Antony er blevet nedprioriteret i truppen, hvorfor der blev spurgt ind til om dette er et resultat af dårlig kommunikation eller om det simpelthen er niveauforskel.

– Den næste ting, Antony. Jeg har støttet ham i lang tid, og jeg kender hans evner, og han har store evner, som jeg kender fra fortiden. Han er ustoppelig. Ingen forsvarer kan stoppe ham, fordi han er en af de hurtigste spillere på de første 10 meter. Så når han spiller det slags spil, så vil han præstere igen.

– Jeg har stor tillid til, at han vil klare sig godt i fremtiden, og jeg er overbevist om, at han er vedholdende og har en stærk personlighed, så han vil kæmpe sig tilbage. Derfor støtter jeg ham på det nuværende tidspunkt, og han skal blot være tålmodig og være klar til at gribe chancen, når den opstår, afsluttede han.

Du kan se pressemødet på MUTV her.

Forrige artikel

Erik ten Hag klarmelder Casemiro

Næste artikel

BLOG: Ødelæggende negativt

ANNONCE