Dagens transferrygter

Blind og Bonucci er nogle af de navne, der i dag figurerer på rygtebørsen. Vi ser nærmere på United-historierne her.

Jose Mourinho har allerede hentet en ny forsvarsspiller til United, men i følge rygterne vil den portugisiske chef have en mere erfaren mand ind også. Eric Bailly er kommet til fra Villareal, og nu spekuleres der i, om italienske Leonardo Bonucci kan gøre ham selskab.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

29-årige Bonucci har haft en fremragende sæson i Juventus, og har ligeledes startet EM-slutrunden fornemt for Italien. Han regnes for en af Europas bedste forsvarsspiller, der både er stærk i duellerne og stærk med bolden i fødderne.

Derfor ønsker Juventus angiveligt op mod 50 millioner pund for Bonucci. United skulle dog i første omgang håbe at kunne lave en aftale noget nærmere 25 millioner pund skriver Daily Star.

Daley Blind kan omvendt komme i overskud i United. Hollænderen var ellers fast mand sidste år i forsvaret, men Mourinho har andre planer for det centrale forsvar, hvilket betyder, at Blind ikke længere kan være sikker på fast spilletid.

Det har angiveligt fået Arsene Wenger og Arsenal til at holde ekstra godt øje med situationen skriver the Mirror. Mourinho og Wenger har tidligere haft deres kontroverser, og United ønsker da helst også at sælge til en udenlandsk klub skriver avisen.

Sunday People påstår i dag, at Mourinho er klar på at sende Matteo Darmian til Chelsea, hvis han omvendt får Nemanja Matic til United. Den stærke serber er i længere tid sat sammen med en genforening med Mourinho, mens Darmian tidligere på sommeren har været rygtet til Juventus.

Når det så er sagt, er det trods alt ikke så tit vi ser disse byttehandler i engelsk fodbold. Altså hvis vi ser bort fra i Football Manager.

Ashley Fletcher havde et forrygende udlån hos Barnsley, hvor det blev til oprykning og to scoringer på Wembley for den unge angriber. Leeds jagter nu Fletcher, og skulle være klar til at betale op mod 7.000 pund om ugen i løn til angriberen.

Endelig kan vi fortælle, at Adam Ounas er begyndt at følge en lang række United-spillere på diverse sociale medier. Skal man tro rygterne, er det et tegn på at højrekanten fra Bordeaux snart selv er at finde på Old Trafford. Ja ja, vi må se hvad tiden bringer.

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Giggs ny Nottingham Forest manager?

Næste artikel

Rio: Smalling kan forbedre sig som leder

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share