Rio: Smalling kan forbedre sig som leder

Chris Smalling er pt i gang med EM-slutrunden med England, og Rio Ferdinand mener, at stopperen kan forbedre sine lederegenskaber.

Chris Smalling er en af de få United-spillere, der har holdt nogenlunde niveau det seneste års tid. Pt er 26-årige Smalling med det engelske landshold i Frankrig, hvor holdet i aften kan spille sig videre til de afgørende kampe ved EM.

Men hans tidligere lærermester og kollega i midterforsvaret i United, Rio Ferdinand, mener fortsat, at Smalling har noget at lære. Specielt det med at styre forsvaret og kommunikere med medspillerne.

– Det er en vigtig turnering for Chris Smalling, der vel er det første navn i forsvarskæden på holdkortet. Det er nu han må tage og gribe den chance han har fået, og vise sig som lederen i forsvaret.

– Han skal primært forbedre sin kommunikation med medspillerne. Han må råbe og styre sin forsvarslinje rundt. Han skal forbedre sig som leder, hvis han virkelig vil være den store forsvarsgeneral som jeg ved han ønsker at være, lyder det fra Rio Ferdinand i følge BBC Sport.

Smalling har pt spillet 27 landskampe for England, og scoret et enkelt mål. Han er formentlig med i aften, når englænderne skal spille sig videre i puljen, når Slovakiet venter i St Etienne.

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Dagens transferrygter

Næste artikel

Pogba-agent i dialog med Madrid

Relaterede artikler
Total
0
Share