Daily Mail: United frygter, Mourinho snart siger op

Ifølge den engelske avis er det en voksende bekymring i klubben, at Jose Mourinho er så træt af tilværelsen på Old Trafford, at han måske siger op til sommer.

Næste sæson kan blive uden Jose Mourinho i Manchester United. Han overvejer at bryde ud af sin kontrakt et år, før den slutter. Det påstår Daily Mail, der bygger sensationshistorien på kilder i klubben. 

Den portugisiske manager bliver angiveligt mere og mere fjern, samtidig med at han tilbringer en foruroligende mængde tid i sit hjem i London. Jose Mourinho er aldrig flyttet til Manchester og bor derfor på hotel, når han overnatter i byen. 

Den tidligere FC Porto-, Chelsea-, Inter-, og Real Madrid-managers kritik af Manchester Uniteds transferspenderinger ses yderligere som et tegn på, at han er utilfreds i klubben. 

Jose Mourinho er kendt for det, der er blevet døbt “tredje sæsons syndromet” – at han som regel begynder at søge mod nye græsgange, når tredje sæson er i gang. Han har således aldrig været i nogen klub i mere end tre år. 

I forbindelse med ansættelsen i Manchester United udtalte han, at han godt kunne se sig selv være på Old Trafford i 15 år. Siden har han dog understreget, at han ikke ser sig selv stoppe karrieren i United, og han er blevet kraftigt rygtet til Paris Saint-Germain.  

 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Podcast: Southampton, Everton & Derby-optakt

Næste artikel

Neville skamroser Lingard

Relaterede artikler
Total
0
Share