Neville skamroser Lingard

Jesse Lingard indeholder alt, hvad en Manchester United-spiller bør indeholde. Sådan lyder rosen fra Gary Neville, der dermed melder sig i koret af eksperter og journalister, der for tiden hylder den 25-årige englænder.

Jesse Lingard har gang i sin mest succesfulde sæson i Premier League. Syv mål og fire assist er det indtil videre blevet til for United-spilleren, der er blomstret i rollen som 10’er på Jose Mourinhos hold. 

Han er blevet en nøglespiller, mener Sky Sports-kommentatoren og United-legenden Gary Neville. Og derfor bør han være en af de første spillere på holdkortet. 

– Jesse Lingards udvikling har gjort ham til en spiller, der indeholder alt, hvad en Manchester United-spiller bør indeholde, lyder det fra Neville i hans Sky Sports-klumme. 

– Ikke nødvendigvis i form af færdigheder, men i form af passion, engagement og kærlighed til logoet. Det er de vigtigste egenskaber for United-spillere. Med dem, vil spillerne altid præsterer mere. 

Foran Martial og Mkhitaryan

Men trods Jesse Lingards seneste succes, er der stadig fans, der hellere ser andre United-spillere starte før ham. 

– Jeg hører stadig folk sige, at han ikke er god nok. At de hellere vil have Henrikh Mkhitaryan eller Anthony Martial fra start. Jeg er uenig. Lingard skal spille, fordi han har de egenskaber, der skal til, skriver Gary Neville. 

Mange andre tidligere topspillere har også rost Jesse Lingard i denne uge. Ligesom at det af mange er blevet fremhævet, at Sir Alex Ferguson allerede for fem år siden forudså, at Lingard ville blive en topspiller, men at “han ville toppe sent – nok i en alder af 24”. 

Jesse Lingard fyldte 25 år i sidste måned. 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Daily Mail: United frygter, Mourinho snart siger op

Næste artikel

Sky: United og Mourinho forhandler om ny kontrakt

Relaterede artikler
Total
0
Share