Daily Mail: Villa vil købe Tuanzebe fri af United

Ifølge den engelske tabloidavis vil nyoprykkede Aston Villa forsøge at sikre sig Axel Tuanzebe på en permanent aftale for 8 millioner pund. Historien melder intet om, hvorvidt Manchester United er åbne overfor den idé.

Uniteds Axel Tuanzebe har haft en fantastisk lejesæson i Aston Villa, hvor han har spillet 30 kampe og hjulpet dem op i Premier League. Og Birmingham-klubben håber, at de kan få lov til at beholde ham. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Daily Mail skriver, at Villa som minimum håber på, at de kan leje ham i endnu en sæson. Og at de samtidig lurer på, om de kan indføre en købsklausul på 8 millioner pund i aftalen. 

Umiddelbart virker det stærkt usandsynligt. Ole Gunnar Solskjær åbnede op for fremtidsplanerne for den 21-årige englænder for lidt over en måned siden, hvor han udtalte, at han “glædede sig til at se ham an på pre-season”.  

Men det er stadig uklart, hvor langt nede i midterforsvarshiearkiet, Tuanzebe befinder sig. United har i forvejen Victor Lindelöf, Eric Bailly, Marcos Rojo, Chris Smalling og Phil Jones, og de to sidstnævnte har for nyligt fået kontraktforlængelser. 

Samtidig bliver “de røde djævle” konstant sat i forbindelse med nye centerbacks – fx. Harry Maguire, som ifølge rygtespalterne koster op mod 80 millioner pund. 

Axel Tuanzebe blev født i Congo, men hans forældre flyttede til Rochdale i Greater Manchester, da han var barn. Han er kommet igennem ungdomsrækkerne for United og fik debut på førsteholdet i 2017. 

Husk – hver onsdag og hver weekend giver OldTrafford.dk dig overblikket over Uniteds transferrygter. 

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Sir Alex anbefaler United at ansætte Steve Walsh

Næste artikel

Diogo Dalot: Jeg er bedst på højrebacken

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share