Daily Mail: Villa vil købe Tuanzebe fri af United

Ifølge den engelske tabloidavis vil nyoprykkede Aston Villa forsøge at sikre sig Axel Tuanzebe på en permanent aftale for 8 millioner pund. Historien melder intet om, hvorvidt Manchester United er åbne overfor den idé.

Uniteds Axel Tuanzebe har haft en fantastisk lejesæson i Aston Villa, hvor han har spillet 30 kampe og hjulpet dem op i Premier League. Og Birmingham-klubben håber, at de kan få lov til at beholde ham. 

Daily Mail skriver, at Villa som minimum håber på, at de kan leje ham i endnu en sæson. Og at de samtidig lurer på, om de kan indføre en købsklausul på 8 millioner pund i aftalen. 

Umiddelbart virker det stærkt usandsynligt. Ole Gunnar Solskjær åbnede op for fremtidsplanerne for den 21-årige englænder for lidt over en måned siden, hvor han udtalte, at han “glædede sig til at se ham an på pre-season”.  

Men det er stadig uklart, hvor langt nede i midterforsvarshiearkiet, Tuanzebe befinder sig. United har i forvejen Victor Lindelöf, Eric Bailly, Marcos Rojo, Chris Smalling og Phil Jones, og de to sidstnævnte har for nyligt fået kontraktforlængelser. 

Samtidig bliver “de røde djævle” konstant sat i forbindelse med nye centerbacks – fx. Harry Maguire, som ifølge rygtespalterne koster op mod 80 millioner pund. 

Axel Tuanzebe blev født i Congo, men hans forældre flyttede til Rochdale i Greater Manchester, da han var barn. Han er kommet igennem ungdomsrækkerne for United og fik debut på førsteholdet i 2017. 

Husk – hver onsdag og hver weekend giver OldTrafford.dk dig overblikket over Uniteds transferrygter. 

 

Forrige artikel

Sir Alex anbefaler United at ansætte Steve Walsh

Næste artikel

Diogo Dalot: Jeg er bedst på højrebacken

ANNONCE