Darmian: Liga Cuppen skal blive på vores hænder

Matteo Darmian mener, at Liga Cuppen skal prioriteres, og at turneringens regerende mestre skal gøre deres for, at trofæet bliver i den røde del af Manchester.

Han løftede pokalen i seneste sæson. Og Matteo Darmian ser gerne, at Manchester United vinder Liga Cuppen igen i 2018, fortæller han til “United Review” forude for opgøret mod Burton Albion onsdag. 

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Det er altid svært at forsvare en titel, men vi vil forsøge. Vi vil forsøge at vinde alle trofæer, vi forsøger at vinde alle kampe. Sådan er vores mentalitet, siger den italienske forsvarsspiller. 

Den tidligere Torino-spiller har varme minder om finalen i seneste sæson, hvor en storspillende Zlatan Ibrahimovic var stærkt medvirkende til, at United sænkede Southampton 3-2. 

– Det var en fantastisk og sindssyg kamp. Heldigvis vandt vi i sidste ende, og det var en god følelse for os, for fansene og for hele klubben, siger han. 

Matteo Darmian er kun startet inde i to kampe i denne sæson, men kan formentlig se frem til at spille i onsdagens kamp mod Burton Albion, i hvad der også kaldes Carabao Cup.

 

Læs mere om:

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United: Vi undersøger klage over Lukaku-sang

Næste artikel

Podcast - med Kian Fonoudi & Rasmus Dines

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share