Darmian vil blive på Old Trafford

Aviserne har flere gange sendt Matteo Darmian væk fra United, men står det til italieneren selv, vil han helst blive på Old Trafford.

Italienske Matteo Darmian har han en spøjs karriere i United. Louis van Gaal hentede den 27-årige landsholdsspiller til United sommeren 2015, og Darmian startede sæsonen som lyn og torden på højreback.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Siden gik det lidt ned af bakke for Darmian, og i sommers sendte rygtebørsen ham flere gange væk fra Old Trafford, da Jose Mourinho angiveligt ikke var fan af Darmian.

Men efter en sløv start på efteråret, har Darmian tilsyneladende overbevist Jose Mourinho om sine evner. På det seneste har han i hvert fald spillet sig ind som det der kan ligne et førstevalg på venstreback.

– Jeg spiller for en af verdens største klubber. Jeg ser transferrygterne, men ved ikke noget om det. I øjeblikket er intet af det korrekt. Jeg fortsætter mit arbejde, og ønsker at blive her. Manageren har mange gode spillere, og skal tage nogle beslutninger. Somme tider er jeg på holdet, andre gange er jeg udenfor truppen. Men jeg arbejder hårdt på at få chancen

– Jeg er naturligt højreback, men kan også uden problemer spille i venstre side. Jeg har spillet der i de seneste kampe, og føler mig godt tilpas på den position, siger Matteo Darmian i følge Metro.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Valencia har været fænomenal

Næste artikel

Rygte: United jagter Brahimi

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share