– Valencia har været fænomenal

Jose Mourinho havde de store ord fremme, da han skulle beskrive Antonio Valencias seneste præstationer.

– Det er et tab, da han har spillet fænomenalt og har haft en glimrende sæson. Han elsker at angribe, og har jo også tidligere været kantspiller. Men han er altså ude med karantæne, sådan er fodbold, og så må vi give tilliden til andre spillere.

Sådan sagde Jose Mourinho på gårsdagens pressemøde, forud for onsdagens kamp mod Crystal Palace. Her er Antonio Valencia ude med karantæne, efter at have pådraget sig endnu en advarsel i søndagens hjemmekamp mod Tottenham.

Hvem der kommer til at erstatte Valencia ville Mourinho ikke ud med, men et bud kunne være Ashley Young, som spillede højreback i sidste uge, da United vandt i Ukraine mod Zorya.

Jose Mourinho roste ikke blot Valencia, men hele sit forsvar, som han mener har præsteret på højt niveau på det seneste. Og måske aldrig har været så stabile som nu.

– De har gjort det rigtig godt. Hvis man er journalist har man det med, at visse spillere får mere kritik end de får ros, men det bekymrer ikke spillerne. De spiller godt. De spiller mere og bedre end nogensinde før.

– Det er godt at have en tredje mand igen nu. Vi valgte at give en pause til Jones i Ukraine, og han spillede uden træthed eller problemer mod Tottenham. Vi har altså nu en tredje mand klar i form af Eric Bailly. Forhåbentlig kan vi have de tre mand friske resten af året, sagde Mourinho.

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Neville: Bedre balance med Mkhitaryan

Næste artikel

Darmian vil blive på Old Trafford

ANNONCE