– Valencia har været fænomenal

Jose Mourinho havde de store ord fremme, da han skulle beskrive Antonio Valencias seneste præstationer.

– Det er et tab, da han har spillet fænomenalt og har haft en glimrende sæson. Han elsker at angribe, og har jo også tidligere været kantspiller. Men han er altså ude med karantæne, sådan er fodbold, og så må vi give tilliden til andre spillere.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Sådan sagde Jose Mourinho på gårsdagens pressemøde, forud for onsdagens kamp mod Crystal Palace. Her er Antonio Valencia ude med karantæne, efter at have pådraget sig endnu en advarsel i søndagens hjemmekamp mod Tottenham.

Hvem der kommer til at erstatte Valencia ville Mourinho ikke ud med, men et bud kunne være Ashley Young, som spillede højreback i sidste uge, da United vandt i Ukraine mod Zorya.

Jose Mourinho roste ikke blot Valencia, men hele sit forsvar, som han mener har præsteret på højt niveau på det seneste. Og måske aldrig har været så stabile som nu.

– De har gjort det rigtig godt. Hvis man er journalist har man det med, at visse spillere får mere kritik end de får ros, men det bekymrer ikke spillerne. De spiller godt. De spiller mere og bedre end nogensinde før.

– Det er godt at have en tredje mand igen nu. Vi valgte at give en pause til Jones i Ukraine, og han spillede uden træthed eller problemer mod Tottenham. Vi har altså nu en tredje mand klar i form af Eric Bailly. Forhåbentlig kan vi have de tre mand friske resten af året, sagde Mourinho.

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Neville: Bedre balance med Mkhitaryan

Næste artikel

Darmian vil blive på Old Trafford

Relaterede artikler
Gå til siden

Madrid-avis: Milliardbud på Felix afvist

Manchester United har haft fat i den helt store pengepung i et forsøg på at erhverve sig Joao Felix, men heller ikke denne gang har de held med sig.
ANNONCE
Total
0
Share