David de Gea: Jeg er glad i United

Uniteds spanske målmand skyder rygterne om Real Madrid ned. Han forsikrer, at han er rigtig glad i klubben.

Mens United igen i år har fået en meget blandet start på sæsonen, så er klubbens spanske målvogter, David de Gea, startet flot ud. Han har indtil videre leveret flere store præstationer i buret, hvilket har skabt interesse for den unge spanier.

Der har forlydt rygter om, at Real Madrid skulle se ham som en naturlig afløser for Iker Casillas. Målmanden skyder dog rygterne ned og forsikrer, at han er glad i klubben.

– Der er altid rygter, men jeg er altså rigtig glad i klubben, udtaler De Gea til Kicker.

Han er, udover sin egen situation, desuden fortrøstningsfuld i forhold til den svære start klubben har haft på den nye Premier League sæson.

– Startproblemer er helt normalt med et helt nyt koncept. Træneren er sikker på, at vi vil forbedre os, men det kan selvfølgelig tage tid. Når det er sagt, så skal vi i Champions League igen. Jeg er glad for den tillid Sir Alex gav mig i min første tid i klubben, det har gjort mig til en meget stærkere målmand.

De Gea kan passende hive en pragtkamp frem fra skabet igen i weekenden. Her kommer ubesejrede Chelsea på besøg. Chelsea har indtil videre nettet 23 gange i sæsonens første 8 kampe.

 

Forrige artikel

Robson: Hvorfor skrive en bog?

Næste artikel

Victor Valdes træner med Manchester United

ANNONCE