Robson: Hvorfor skrive en bog?

Bryan Robson kritiserer Roy Keane, og mener ikke der er nogen ide i at skrive en bog og kritisere en række personer, blot for at tjene lidt ekstra penge.

Roy Keane har netop udgivet sin selvbiografi “Second half”, hvor han kritiserer en række personer i og omkring Manchester United. Men står det til en af klubbens store legender, Bryan Robson, er der ingen grund til disse bøger.

– Er det nødvendigt? Hvis du vil skrive en bog, hvorfor så ikke snakke om historie og hvad du har præsteret i spillet. Altså fokusere på de gode ting, i stedet for at kritisere folk, det er unødvendigt.

– Roy er et eksempel på dette. Det er mange der gør det, som kommer ud og kritiserer folk i deres bøger. Er der virkelig behov for det, når man i forvejen har tjent godt på sin sport, spørger Bryan Robson, der også selv modtog kritik i Roy Keanes biografi.

Bryan Robson mener, at med dagens høje lønninger, burde der ikke være behov for at skrive en bog med masser af saftige og negative detaljer, blot for at tjene lidt ekstra. Han ser hellere konstruktive bøger fra tidligere spillere.

– Hvis du vil komme med en bog der bidrager positivt til spillet, der gav dig en fantastisk karriere, så skriv endelig en bog. Skriv om de gode minder og dine gode oplevelser, men for mange kritiserer folk og er ude efter kontroversielle episoder, siger Robson.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Rafael: Old Trafford skal være et fort igen

Næste artikel

David de Gea: Jeg er glad i United

ANNONCE