David de Gea: Jeg føler mig som den bedste version af mig selv

Forud for lørdagens kamp på Amex Stadium har David De Gea udtalt til MUTV, at han føler sig bedre end nogensinde før.

David De Gea runder snart et årti i Manchester United. De fleste af os husker sikkert hans usikre start med finurlige fodparader og manglende autoritet i feltet. Alligevel udviklede De Gea sig med tiden til, at blive en af verdens bedste målmænd. Den tid er forbi og De Gea har spillet sine bedste kampe, hvis man spørger folk.

Hovedpersonen selv mener dog, at han aldrig har været bedre. Det fortæller han i et interview med Mark Sullivan til MUTV.

– Jeg føler mig på toppen af min karriere. Jeg føler mig virkelig, virkelig god, selvsikker og positiv. Det er meget vigtigt for mig. 

David De Gea begrunder det med den høje kvalitet af målmænd og trænere, der hver dag gør sit, for at presse hinanden til det yderste. 

– Vi forsøger altid at lære af hinanden og presse os selv allesammen. Det er godt. Hvis du ser træningen, træner vi målmænd virkelig godt. 

Tilbage på vinderkurs

Hvis man kigger tilbage på sidste uges straffespark, fortæller De Gea, at det var en skør hændelse. Når det i forvejen er svært at redde et straffespark undrede det De Gea, at Crystal Palace måtte skifte sparkeren, så ham der brændte det første straffespark, ikke længere var presset.

Nu skal United bare tilbage på vinderkurs siger den 29-årige målmand. 

– Det er på tide, at vinde kampe. Sidste sæson sluttede vi rigtig stærkt, så vi skal forsøge at spille ligesom vi gjorde i de sidste 10 kampe i sæsonen. 

Du kan se hele interviewet med David De Gea på Manchester Uniteds hjmmeside. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Guardian journalist giver dårlige odds på Sancho-transfer

Næste artikel

Solskjær: Ikke mit job at holde spillerne glade

Relaterede artikler
Total
0
Share