Solskjær: Ikke mit job at holde spillerne glade

Solskjær insisterer på, at det ikke er hans job at holde United-spillerne glade. Kommentaren kommer på baggrund af de mange fravalg, som Uniteds cheftræner foretager på baggrund af truppens nuværende størrelse.

Spillere som Andreas Pereira, Chris Smalling, Phil Jones, Sergio Romero og Marcos Rojo har langt til spilleminutter for tiden. Også Jesse Lingard måtte se med fra stuen, da United åbnede sæsonen mod Crystal Palace.

Alle nævnte United-spillere har været rygtet væk i dettet transfervindue, men de rette tilbud og interesser lader til at være udeblevet. Nu advarer Solskjær om, at der skal arbejdes hårdt for at kæmpe sig tilbage i hans planer.

– Spillere er glade, når de spiller godt og vinder kampe. Det er ikke mit job at holde dem glade. Mit job er at vælge de rette spillere for at få resultater.

– Det er op til dem at være i form, at arbejde hårdt og være klar, når de bliver valgt.

Solskjær åbner ikke op for, om nogen af de førnævnte vil være en del af truppen til kampen mod Brighton, men tættest er formodentlig Jesse Lingard, der modtog formelle roser fra cheftræneren på baggrund af hans præstation mod Luton.

– Jeg synes, han var intelligent i dag. Jeg synes, han kom tættere på et mål. Han har gode ben. Intelligent og travl.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

David de Gea: Jeg føler mig som den bedste version af mig selv

Næste artikel

OT.dk anbefaler: Mitten kritiserer atter rekrutteringen

ANNONCE