David de Gea valgt til årets hold ved FIFAs prisuddeling

Uniteds spanske keeper, David de Gea, var til manges store forundring forbigået i nomineringen til årets målmand ved FIFAs ‘The Best’ prisuddelingsshow i går aftes. Til gengæld blev han valgt til ‘The FIFA FIFPro World11 2018’ (årets hold). Foruden de Gea var Chelsea-spillerne, Eden Hazard og N’golo Kante også repræsenteret fra Premier League på et hold som ellers hovedsageligt var domineret af spillere fra den spanske liga.

David de Gea bliver af mange fodboldfans verden over betragtet som verdens bedste målmand, og nu har han altså også modtaget en fornem hæder som bevis på hans kvaliteter. 

Uniteds sikre førsteskanse måtte ellers se sig forbigået af blandt andre danske Kasper Schmeichel i nomineringen til titlen som verdens bedste målmand – en pris som Tibaut Courtois endte med at vinde. Derfor forekom det måske også en anelse arbitrært, at der ikke var samstemmelse i forhold til den pris, da årets hold så skulle sættes. Her var det nemlig ikke Courtois, men i sted David de Gea, der blev valgt som målmanden til et i øvrigt ganske slagkraftigt hold. 

Hele holdet så således ud: De Gea – Dani Alves, Ramos, Varane, Marcelo – Kante, Modric, Hazard – Messi, Ronaldo, Mbappe 

Hverken Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi var til stede ved prisuddelingen, hvor Luka Modric endte med at modtage prisen som verdens bedste foboldspiller. Dermed brød kroaten 10 års  argentisk/portugisisk dominans, hvor Messi og Ronaldo har skiftedes til at løbe med prisen. 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: United skal angribe Derby

Næste artikel

På lånt tid: Wilson scorer sit første mål for Aberdeen

Relaterede artikler
Total
0
Share