Optakt: United skal angribe Derby

Der er behov for, at Manchester United leverer en overbevisende præstation imod Derby tirsdag aften.

“United er hele tiden ét dårligt resultat fra krisetilstand,” skriver oldtrafford.dks redaktør om en af de lærdomme, United tager med fra weekendens skuffende pointdeling mod Wolverhampton.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Inden weekendens kamp mod Premier League-oprykkerne havde United vundet tre udekampe i streg og med et overkommeligt program i horisonten, var der tændt et lille håb om,  at United kunne hente førerholdene i ligaen, inden de løb alt for langt væk.

De tre point blev bare ikke pakket i tasken, og United kan nu se ærkerivalerne Liverpool og City samt Chelsea tordne afsted, og de ligner ikke nogle, der har tænkt sig at smide mange point mod de bløde hold i ligaen, som United allerede har gjort.

“Jeg er ikke manageren, så jeg kan ikke sige den slags. Vi bør selvfølgelig forsøge at spille mere, men det kan jeg ikke sige, for jeg er spiller. Min holdning er, at vi bør spille mere.” Sådan lød det fra Uniteds dyreste spiller gennem tiden, Paul Pogba, efter kampen i lørdags. En kommentar, der ifølge nogle, er en direkte stikpille rettet mod træner José Mourinho og som anser den for at være iloyal. Pogba selv og andre fans mener, at reaktionerne på kommentaren er en storm i et glas vand.

Uanset hvad så er det en indikation på, at der er lidt uro på indre linjer i klubben. Det hele er ikke er ikke i vater som hos nogle af de andre tophold i ligaen. Og det er måske en del af forklaringen på, at det djævelske korthus, der er Manchester United, altid kun er én kamp fra at falde.

I morgen møder Manchester United så Derby på hjemmebane i Carabao Cuppen. Championship-holdet har fået en fin sæsonstart, og ligger nummer seks i Englands næstebedste række – med to point op til førstepladsen. 

Traditionsklubben har i flere sæsoner været tæt på at sikre sig oprykning til Premier League, men de har endnu ikke lykkes med at tage det skridt. Så selvom United er på hjemmebane, så er det ikke nødvendigvis det samme som at sige, de bare tramper over Derby.

De to hold mødte hinanden i starten af året i FA Cuppen. Her sejrede United på to sene mål af Jesse Lingard og Romelu Lukaku.

Dato, tid og sted:
Kampen spilles tirsdag den 25. september klokken 21:00 på Old Trafford.

Skader og karantæner:
Marcos Rojo er den eneste United-spiller, der er ude med skade, sagde José Mourinho tidligere i dag, og klarmeldte spanske Ander Herrera. Marcus Rashford er ude med karantæne. Derby må undvære George Evans og Marcus Olsson.

Mulige startopstillinger: 

Manchester United

Sergio Romero
Dalot – Jones – Smalling – Young
Fred – Matic – Pogba
Mata – Lukaku – Martial
 

Derby County
Carson
Bogle – Keoth – Tomori – Forsyth
Bryson – Johnson
Bennett – Mount – Wilson
Nugent

Hold øje med:
David Nugent tidligere lavet mål i Premier League, og han står lige nu noteret for to mål og en enkelt assist i seks kampe forbi Derby i denne sæson.

Skribentens bud på kampens resultat: 
United er hjemme, og de har noget at bevise foran hjemmepublikket på Old Trafford. 2-0 til ‘De Røde Djævle’.

TV:
K
ampen vises på Viaplay.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Pogba: Nogle vil bare skabe drama

Næste artikel

David de Gea valgt til årets hold ved FIFAs prisuddeling

ANNONCE