David Gill kritiserer Kenyons styring af klubben

David Gill blev med kort varsel smidt i direktørstolen i Manchester United efter Peter Kenyon for lidt under et år siden valgte at stoppe som direktør i…

David Gill blev med kort varsel smidt i direktørstolen i Manchester United efter Peter Kenyon for lidt under et år siden valgte at stoppe som direktør i Manchester United til fordel for et job med flere penge i hos Chelsea.

Kenyon var en af hovedmændene bag Manchester Uniteds forretningssucces gennem de seneste par år og var også manden bag Uniteds idé om farmerklubber. Et koncept som han også har taget med sig til Chelsea.

Manchester United har indgået samarbejdsaftaler med adskillige klubber rundt om i verden, men endnu har kun et af dem været den store succes, nemlig den belgiske klub, Royal Antwerpen, som har nydt godt af at få flere af Uniteds unge spillere ned til klubben.

Nu er David Gill klar til at skære ned i antallet af farmerklubber.

“Det er svært at se fordelene som er kommet ud af dem. Royal Antwerpen har været brugbar i forbindelse med spillerbytte og vi overvejer at lave noget i Sydafrika, fordi der er et interresant marked for spillere. Men fordelene ved de andre er, i mine øjne, tvivlsomme,” lyder kritikken til projektet fra David Gill ifølge Sportsnetwork.

Peter Kenyon har i Chelsea indgået farmeraftale med den hollandske talentfabrik og topklub, PSV Eindhoven.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Keane frygter Liverpool-effekten

Næste artikel

Ferguson parat til at satse alt

ANNONCE