Ferguson parat til at satse alt

Den skotske manager kan så småt begynde at spille med hans primære startopstilling med flere og flere spillere der vender tilbage fra karantæner og skader…

Den skotske manager kan så småt begynde at spille med hans primære startopstilling med flere og flere spillere der vender tilbage fra karantæner og skader.
(Bemærk forøvrigt at der kun er 28 dage til Rio får comeback!)

Efterårets vigtigste kamp kan meget vel blive onsdagens skæbnekamp imod Dinamo Bukarest i Champions League-kvalifikationen.

Sir Alex Ferguson vil ikke løbe risikoen og satser derfor at sætte ind med fulde kræfter i håb om videre kvalifikation. Våbene bliver de tilbagevendene spillere.

“Hvis Kleberson kommer godt igennem træningen, så vil jeg helt sikkert spille med ham. Fletcher spillede for Skotland i onsdagens. Han vil spille og hvis Ronaldo er frisk nok, så vil han måske også tage del i kampen på onsdag, men jeg er ikke sikker. Han klagede over en lyskeskade før han tog til grækenaldn og spillede ikke meget forleden dag, så vi må vente og se,” udtaler Ferguson til Teamtalk.
Ferguson må dog stadig vente på at Ruud van Nistelrooy og Louis Saha bliver klar igen. Saha påbegyndte træningen i fredags, mens Nistelrooy stadig er ude i et par uger.

Han udelukker dog ikke at Louis Saha måske starter på bænken til kampen på Old Trafford, som vil have en værdi på over 200 mio kroner.

Kampens værdi er Ferguson godt klar over, så derfor vil han også satse hele butikken.

“Det er 20 mio. pund(220 mio. kr. red.) ikke? Det er vores sæson og vi vil være klar på onsdag, så vi må bare håbe på vi kommer videre,” udtaler en optimistisk manager til teamtalk.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

David Gill kritiserer Kenyons styring af klubben

Næste artikel

Skæbnekampen bliver sendt på VS2

ANNONCE