David Luiz vil have Di María til Paris

Hvis Paris Saint-Germain lykkes med at hente Ángel Di María, bliver klubbens midtstopper David Luiz en glad mand. Han synes, at vennen Di María er fantastisk.

Paris Saint-Germain ligner mere og mere Ángel Di Mariás næste klub. For at være helt sikker på, at argentineren nu også har lyst til at komme til Frankrig, har en af klubbens profiler været en tur i medierne for at rose sin måske kommende holdkammerat.

Den tidligere Chelsea-stopper David Luiz er således fuld af lovord om Di María, som både er en god spiller og ditto person.

– Det er altid rigtig godt for os, hvis vi kan købe en fantastisk spiller som Di María. Jeg elsker ham, han er min ven. Jeg spillede sammen med ham i Benfica, da vi var unge. Han er fantastisk og vil være fantastisk for holdet, siger Luiz ifølge Sky Sports.

– Er jeg overrasket over, at det ikke fungerede for ham i England? Nej, det er ikke det, det handler om. Nogle gange har man ikke heldet med sig et sted, men han er en fantastisk spiller.

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Forrige artikel

Van Gaal kvitter fodbolden i 2017

Næste artikel

Ramos og Real er blevet gode venner igen

ANNONCE