– De Gea endnu ikke på niveau med Buffon

Matteo Darmian mener ikke, at De Gea kan sammenlignes med Buffon endnu.

Han har været Uniteds bedste og mest afgørende spiller i de seneste tre sæsoner. Her har David de Gea i flere kampe sikret Manchester United vitale point efter flere verdensklasse præstationer mellem stængerne. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

På trods af en lang periode med flotte præstationer, så mener Matteo Darmian ikke, at man kan sammenligne David de Gea med den italienske legende, Gianluigi Buffon. På mandag tørner de to sammen, når Italien møder Spanien i den ene af EM’s ottendedelefinaler. 

– Det er to af de bedste målmænd i verden, det er der slet ingen tvivl om. Der er mange lighedspunkter mellem de to, men for mig, så er Buffon verdens bedste gennem tiderne. Jeg er heldig at få lov at spille på hold med en legende, siger Darmian til Sport 360. 

– Det bliver sjovt at spille over for David, hvor vi selvfølgeligt får svært ved at score. Men Spanien får også meget svært ved at passere Buffon. 

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Bild: Mkhitaryan-handel i juli

Næste artikel

Journalist: Zlatan og Mkhitaryan tæt på United

Relaterede artikler
Gå til siden

Anti-Glazer tiltag fra flere fronter

Den tidligere Manchester United-direktør Michael Knighton har bekræftet, at han sammen med andre planlægger et købstilbud for at få Glazer-familien ud af klubben, Samtidig planlægger fangrupperinger endnu en Glazer-protest i hjemmekampen mod Liverpool d. 22 august.
ANNONCE
Total
0
Share