– De Gea endnu ikke på niveau med Buffon

Matteo Darmian mener ikke, at De Gea kan sammenlignes med Buffon endnu.

Han har været Uniteds bedste og mest afgørende spiller i de seneste tre sæsoner. Her har David de Gea i flere kampe sikret Manchester United vitale point efter flere verdensklasse præstationer mellem stængerne. 

På trods af en lang periode med flotte præstationer, så mener Matteo Darmian ikke, at man kan sammenligne David de Gea med den italienske legende, Gianluigi Buffon. På mandag tørner de to sammen, når Italien møder Spanien i den ene af EM’s ottendedelefinaler. 

– Det er to af de bedste målmænd i verden, det er der slet ingen tvivl om. Der er mange lighedspunkter mellem de to, men for mig, så er Buffon verdens bedste gennem tiderne. Jeg er heldig at få lov at spille på hold med en legende, siger Darmian til Sport 360. 

– Det bliver sjovt at spille over for David, hvor vi selvfølgeligt får svært ved at score. Men Spanien får også meget svært ved at passere Buffon. 

SALGET ER STARTET! Vil du opleve Anthony Martial, Wayne Rooney og de andre stjerner? Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Bild: Mkhitaryan-handel i juli

Næste artikel

Journalist: Zlatan og Mkhitaryan tæt på United

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share