De Gea: Fedt at have Zlatan her

Den spanske keeper er glad for at have fået Zlatan Ibrahimovic som holdkammerat.

I torsdags skete det endelig. Zlatan Ibrahimovic gik ind og trænede med i United på lige fod med resten af truppen, efter en længere sommerpause efter sommerens EM-slutrunde. Og det har vakt glæde i truppen, at den lange svensker nu er med for alvor.

– Det er rigtig godt at have Zlatan her. Man kan se at han er en klassespiller, han er stor og stærk, har masser af evnerne med bolden og så er han en ægte topangriber. Jeg tror hurtigt han vil falde til. Det ligner allerede at han har været her i flere år, og det samme gælder egentlig de andre nye spillere. De har trænet godt og er faldet godt til i gruppen, siger David de Gea til manutd.com.

De Gea roser desuden de to andre nyindkøb, Eric Bailly og Henrikh Mkhitaryan, der også har løftet både stemningen og kvaliteten i truppen.

Zlatan Ibrahimovic og David de Gea vil formentlig i aften for første gang kunne løbe på banen sammen som United-spillere, det sker når United tørner sammen med tyrkiske Galatasaray i Göteborg. Og selv om det altid er rart at vinde, gælder det først og fremmest om at komme i form siger den spanske målmand.

– Vi har trænet i ti-elleve dage og jeg er træt i benene og i kroppen, men selvfølgelig er jeg klar til at spille, siger de Gea, som beskriver træningsopstarten under Mourinho som hård.

Bestil den nye Manchester United-trøje her (20% rabat til t.o.m. 31/8)!

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Ingen har særlig ret til at være her

Næste artikel

Smalling ude med en mindre skade

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share